Tuoksuton Kookossaippuapala – Lara Green

10,00 

Saatavuus: Varasto loppu

LaraGreen kookospalasaippua kodinsiivoukseen ja -pesemiseen. Hajusteeton ja säilöntäaineeton. Soveltuu hyvin myös allergisille. Kaikki Lara Green -tuotteet ovat vegaanisia ja 100% cruelty free. Raaka-ainetoimitta on eurooppalainen ja Cosmos -sertifioitu. Pese tiskit, pyykit, ja kaikki vaikeat paikat palasaippualla. Voit raastaa sitä ja sekoittaa veteen, tai hangata märkänä suoraan likaan. Poistaa rasvaa ja likaa tehokkaasti.

Tahrat pyykistä lähtee kun hankaat märkää saippuaa kostutetulle tahrakohdalle. Anna vaikuttaa 10min ja pese vaate sitten koneessa. Raasta saippuaa purkkiin ja annostele pesukoneen pesuainelokeroon n. reilu ruokalusikallinen per koneellinen. Tiskaa astiat annostelemalla suoraan tiskiharjaan tai hankaamalla palasaippualla astioihin.

Siivoussaippuaa ei ole ylirasvoitettu, eli kaikki kookosöljy on saippuoitu 100%. Tämä saippua ei sovellu ihon pesemiseen, koska se voi kuivattaa ihoa. Jos tuotetta roiskuu silmiin, tulee silmät huuhdella huolellisesti vedellä. Saippuan pH on n.10 joten se voi ärsyttää silmiä voimakkaasti.

Inci: Sodium Cocoate

Ostovaikutus: Palasaippua on muoviton vaihtoehto nestemäiselle muovipurkissa olevalle saippualle. Käyttämällä palatuotteita vähennät helposti kotona muovijätteen määrää. Palasaippua on valmistettu puhtaista raaka-aineista ja on hellävarainen ihollesi ja ympäristölle.

Pakkausmateriaali: Kartonki, lajitellaan kartonginkierrätykseen

Valmistusmaa: Suomi

Valmistaja: LaraGreen

LaraGreen on kotimainen brändi, joka valmistaa käsin zero waste periaatteella palasaippuoita ja shampoita. Kaikki LaraGreenin tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat puhtaita ja hellävaraisia iholle ja ympäristölle.

Shopping Cart