Kookos pulloharja

7,00 

Liity eroon muovista -vallankumoukseen!

Saatavuus: Varastossa

Ecoconut pulloharja on valmistettu muovin sijaan kookoksesta, teräksestä ja FSC-sertifioidusta kumipuusta.

Pulloharja on luonnollisesti antibakteerinen ja naarmuttamaton ja peset sillä kätevästi niin tuttipullot, viinilasit kuin juomapullotkin. Kookoskuitu on luonnostaan antibakteerista, vedenkestävää ja käytössä erittäin kestävää ja useimmilla pinnoilla naarmuttamatonta. Suosittelemme kuitenkin testamaan erityisesti pestäessa muoviastioita. Erityisesti pehmeästä ja huonolaatuisesti muovista valmistetut tuotteet saattavat olla niin herkkiä, että ne naarmuuntuvat. Käytöstä riippuen kookosharja kestää jopa vuoden.

Älä laita harjaa astianpesukoneeseen ja säilytä kuivassa paikassa. Ensimmäisillä käyttökerroilla harjasta saattaa irrota kookoskuidun palasia, mutta tämä vähenee käytön myötä.

OSTOVAIKUTUS: Vaihtamalla muoviset tiskiharjat ekologisempiin luonnonkuituharjoihin saat helposti vähennettyä muoviroskan määrää keittiössäsi. Kookoskuitu on uusiutuva ja kestävä luonnonmateriaali. Kookokset kasvavat aina uudestaan samoista puista. Luonnonkuituharjoista ei irtoa elimistöösi tai ympäristöön haitallista mikromuovia ja tuotteen valmistusprosessissa ei ole käytetty mitään ihmiselle tai luonnolle haitallisia kemikaaleja.
Käytöstä riippuen luonnonkuituharja pysyy hyvänä ainakin vuoden verran.

KOKO: pituus n. 33 cm

MATERIAALI: Harja: Kookoskuitu, joka on poimittu kookoksen kovan sisäkuoren ja sen ulkokerroksen välistä. Teräskiinnike: Ruostumaton teräs. Kahva: FSC -sertifioitua kumipuuta.

KIERRÄTYS: Elinkaaren lopussa harjaspään voi kompostoida tai lajitella biojäteastiaan, teräskiinnikkeet pienmetallikeräykseen ja puukahva sekajätteeseen. Kahvaa voi hyödyntää myös esimerkiksi puutarhassa kasvien tukikeppinä tai kasvien nimikylttinä.

VALMISTAJA & ALKUPERÄMAA: Suunniteltu Australiassa ja valmistettu Sri Lankassa.
EcoCoconut on australialainen yritys joka valmistaa 100% muovittomia kookostuotteita vastuullisesti ja eettisesti Sri Lankassa. Ecoconutin valmistaja on kookosmateriaalin asiantuntija ja työskennellyt alalla yli 135 vuotta. Brändi on voittanut useita ekologisuus palkintoja heidän tuotteidensa ja tuotannon ansiosta. Ecoconutille on myönnetty seuraavat sertifikaatit:

– ISO90001 – Quality Management
– ISO14001 – Environmental practices
– SA8000 – Fair trade work practices
– REACH – Compliance for EU union to say that the products have been tested to comply with REACH.
– SMETA/SEDEX – Social compliance Audit

Saatat myös pitää...

Shopping Cart