DEMA

DEMA on perheyritys, jonka perustimme vuonna 2015 Munkkiniemeen. Perheellemme on aina ollut tärkeätä ympäristö ja ympäristöä kunnioittava elämäntyyli. DEMA perustettiin ajatuksena koota yhteen paikkaan ekologisia ja kestäviä tuotteita. Tavoitteenamme on helpottaa ihmisten arjen muuttamista kestävämpään suuntaan tarjoamalla neuvoja ja vaihtoehtoisia tuotteita.
DEMA myy kestävää muotoilua ja arjen käyttöesineitä. Meille tärkeimpiä asioita ovat uusiutuvat luonnonvarat, luontoystävälliset- ja kestävät materiaalit sekä kierrätys.

MATERIAALIT

Jokaisen tuotteen kohdalla on mietitty tarkasti materiaalia sekä tuotantotapaa ja päästöjä. Materiaaleista suosimme nopeasti uusiutuvia materiaaleja sekä uusia materiaali-innovaatioita ja kierrätysmateriaaleja. Kaikki valikoidut tuotteemme on tuotettu niin, ettei tuotannosta synny enempää roskaa maailmaan.

KESTÄVÄ KEHITYS & VASTUULLISUUS

Olemme valinneet kauppaamme brändejä, joilla on kanssamme samanlaiset vihreät arvot. Olemme varmistaneet, että jokainen myymämme tuote on tuotantoprosessiltaan läpinäkyvä, eettinen ja ympäristöystävällinen. Kaikki tuotetiedot, taustatarina ja mahdolliset sertifikaatit löytyvät nettisivuiltamme tuotteiden lisätiedoista.

Kivijalkamme on sisustettu ja remontoitu ekologisilla materiaalivalinnoilla. Kivijalkakauppamme käyttää tuulivoimalla tuotettua sähköä. Nettikauppatilaukset postitamme käyttäen Greenpostia ja pakkausmateriaaleina käytämme kierrätettyjä pakkausmateriaaleja.

DEMAn omissa tuotteissa on kampanja, jossa jokaisesta ostetusta tuotteesta istutamme yhden puun sertifioitujen järjestöjen kautta.
Sustainable Living
Uashmama paper is made using a virgin fibre from cultivation and not through deforestation. Sustainability extends to sustainable use, finding new ways to use and reuse the simple paper bag.
Vance Kitira does not employ child labor and they do not associate with any other manufacturers who employ child labor.