DEMA

DEMA on perheyritys, jonka perustimme vuonna 2015 Helsingin, Munkkiniemessä. Meidän perheellemme on aina ollut tärkeätä ympäristö ja ympäristöä kunnioittava elämäntyyli. DEMAn perustaminen lähti halusta koota yhteen paikkaan ekologisia, aikaa- ja kulutusta kestäviä tuotteita. Halusimme tarjota vastapainoa kertakäyttö- ja kulutuskulttuurille ja luoda kestävämpää maailmaa tuleville sukupolville. Tavoitteenamme on helpottaa ihmisten arjen muuttamista kestävämpään suuntaan, tarjoamalla neuvoja ja vaihtoehtoisia tuotteita. DEMAsta löydät kestävää muotoilua ja arjen käyttöesineitä. Meille tärkeimpiä asioita tuotteiden valinnassa on läpinäkyvyys, uusiutuvat luonnonvarat, luontoystävälliset- ja kestävät materiaalit sekä kierrätys.

Valitsemalla ympäristöystävällisiä ja kestäviä tuotteita edistämme muutosta kohti kestävämpiä kulutustottumuksia. Uskomme ehdottomasti, että pienilläkin teoilla on väliä ja haluammekin kannustaa kokeilemaan elämäntapojen muuttamista sinulle sopivien tekojen avulla.

Ihanaa, että päädyit sivuillemme, Tervetuloa mukaan!

MATERIAALIT

Jokaisen tuotteen kohdalla on mietitty tarkasti materiaalia sekä tuotantotapaa ja päästöjä. Materiaaleista suosimme nopeasti uusiutuvia materiaaleja sekä uusia materiaali-innovaatioita ja kierrätysmateriaaleja. Kaikki valikoidut tuotteemme on tuotettu niin, ettei tuotannosta synny enempää roskaa maailmaan ja elämänkaarensa lopulla tuotteet on mahdollista kierrättää.

KESTÄVÄ KEHITYS & VASTUULLISUUS

Olemme valinneet kauppaamme brändejä, joilla on kanssamme samanlaiset vihreät arvot. Olemme varmistaneet, että jokainen myymämme tuote on tuotantoprosessiltaan läpinäkyvä, eettinen ja ympäristöystävällinen. Kaikki tuotetiedot, taustatarina ja mahdolliset sertifikaatit löytyvät nettisivuiltamme tuotteiden lisätiedoista.

Kivijalkamme on sisustettu ja remontoitu ekologisilla materiaalivalinnoilla. Kivijalkakauppamme käyttää tuulivoimalla tuotettua sähköä.

Nettikauppatilaukset postitamme käyttäen Greenpostia ja kotiinkuljetukset toimitamme sinulle sähköautolla. Säilytämme kaikki pakkausmateriaalit, joita tulee meidän kauppaamme tuotetäydennysten ja sisäänoston yhteydessä ja käytämme ne uudestaan nettikauppatilauksien paketointiin. Kaikki käyttämämme pakkausmateriaalit ovat kierrätettävissä, joten toivommekin, että kierrätät ne parhaasi mukaan. Kaikki käytämämme pakkausmateriaalit voi kierrättää joko paperinkeräykseen tai kartonginkeräykseen. Myös käyttämämme teippi on paperiteippiä, joten sen voi kierrättää paperin mukana.
Sustainable Living
Shopping Cart