Teräspilli taivutettu 6 mm – 1 kpl

4,00 

Saatavuus: Varastossa

Aya&Idan uudelleenkäytettävät teräspillit on suunniteltu kestämään koko eliniän. Helppo puhdistaa mukana olevalla pilliharjalla.  Pillit voi pestä myös astianpesukoneessa.

Valmistettu ensiluokkaisesta ruostumattomasta 18/8 teräksestä – ilman haitallisia pinnoitteita, väriaineita ja kemikaaleja. 100% vapaa BPA:sta, ftalaateista ja toksiineista. Valmistettu sinulle ja perheellesi turvallista juomista varten.

Ostovaikutus: Vaihtamalla kestopilleihin et enää joudu käyttämään muovisia tai pahvisia kertakäyttöpillejä ja vältyt näin turhalta roskalta ja teet hyvää ympäristölle. Jos pidät hyvää huolta pilleistä ne kestävät käytössä koko elämän.

Koko: 6 mm x 21,5 cma.

Materiaali: Pillit ruostumaton teräs. Pilliharjan varsi ruostumaton teräs, harjaosa nylonia. Pakkausmateriaali kartonki.

Kierrätys: Pillit pienmetallinkeräykseen. Pilliharjan varsi pienmetallinkeräykseen ja harjakset sekajätteeseen. Pillien pahvipakkaus kartonginkeräykseen.

Valmistaja & alkuperämaa: Suunnittelu Tanska, Valmistus Kiina.

AYA&IDA on tanskalainen perheyritys, jonka nimi muodostuu perheen tyttärien nimien yhdistelmästä ajatuksena miettiä kulutustottumuksiamme lastemme ja tulevaisuuden sukupolvien näkökulmasta. AYA&IDA yhdistää designia, toiminnallisuutta ja eleganssia tuotteisiin, joiden tarkoituksena on vähentää kertakäyttökulttuuria ja samalla auttaa niitä ihmisiä, joilla ei ole samoja elämisen mahdollisuuksia kuin meillä eurooppalaisilla; UNICEFIN arvion mukaan maailmassa kuolee päivittäin 1000 lasta juomakelpoisen veden puutteeseen. AYA&IDA säätiö lahjoittaa UNICEFIN kautta jokaista myytyä pulloa kohden 100 litraa puhdasta vettä sitä tarvitseville.

AYA&IDAn ruostumattomasta teräksestä valmistettuja tuotteita valmistavat Kiinassa Zhejiangin maakunnassa sertifioidut kumppanit, jotka ovat ottaneet käyttöön ja ylläpitäneet laatujärjestelmän sertifiointeja sekä ovat BSCI:n jäseniä, joka varmistaa sen, että työympäristö, valmistus ja turvallisuus on taattua. Aya&Ida käy usein yhteiskumppaniensa luona ja käyvät jatkuvaa vuoropuhelua alan korkeiden laatu-, turvallisuus-, reilun työn, eettisten liiketoimintakäytäntöjen ja ympäristövastuun vaatimusten noudattamisesta.

 

Shopping Cart