,

Paperinen pullopussi – ruskea

34,00 

Saatavuus: Varastossa

Uashmama pullopussi on pestävästä paperista käsin valmistettu viinipullopussi. Pullopussi sopii täydellisesti kauniiseen pöytäkattaukseen tai mukaan otettavaksi ulos piknikille. Pullopussi on myös ihana lahjaidea viinipullon kera. Pussia voi myös hyödyntää kodin eri huoneissa säilytysratkaisuna.
Pussiosa on valmistettu vedenkestävästä paperikuidusta ja kahva on nahkaa.

Koko: 9×10 cm, korkeus 27 cm
Materiaali: 100% paperikuitu, kahva nahkaa

UASHMAMA PAPERIPUSSIT

F.A.Q.

Onko paperi vedenkestävää?
Uashmaman kehittelemä paperi-materiaali on vedenkestävää. Pieni vesisade ei riitä kastelemaan pusseja märäksi. Paperipusseja voi kuitenkin liottaa ja pestä puhtaaksi vedessä.

Onko paperi kestävää?
Uashmaman valmistama paperi on hyvin kestävää, se on kuin vahvaa orgaanista kangasta. Valmistusprosessin aikana paperikuidut sidotaan tiukasti yhteen, jonka ansiosta paperi käyttäytyy enemmän kankaan kuin paperin tavoin.

Miten paperipussit pestään?
Pussit voi pestä lämpimässä vedessä miedolla saippualla tai pesuaineella. Pussit kannattaa muotoilla uudelleen ennen kuivumista.

Miten paperipusseista saa tahrat helposti putsattua?
Pienten yksittäisten tahrojen tai jälkien poistoon kannattaa kokeilla pyyhekumilla pyyhkimistä. Isompien tahrojen puhdistukseen voi käyttää kostutettua liinaa tai pussit voi pestä käsin kädenlämpöisessä vedessä vähän saippuaa käyttäen tai hellävaraisella ohjelmalla pesukoneessa.

Pehmeneekö paperi käytössä?
Kyllä, Uashmama paperi-materiaali käyttäytyy kuten nahka eli pehmenee ja muotoutuu käytössä. Paperin ominaisuudet tulevat näkyvämmiksi ajan ja kulumisen myötä.

Missä Uashmama tuotteet valmistetaan?
Ylpeästi Italiassa valmistettu. Uashmaman tuotteet on alusta loppuun asti suunniteltu ja valmistettu Toscanassa, Italiassa.

Shopping Cart