, , ,

Tuoksukivi eteerisille öljyille, blue

32,00 

Varasto loppu

SEES Tuoksukivi on Suomessa käsin tehty eteeristen öljyjen luonnollinen diffuuseri eli haihduttaja. Kivelle tiputetut eteeristen öljyjen tipat haihtuvat vähitellen ja levittävät huoneilmaan arvokkaita aromaattisia tuoksuja, jotka puhdistavat huoneilmaa, raikastavat, rentouttavat tai piristävät mieltä.
Jokainen SEES Tuoksukivi on uniikki, käsin tehty ja maalattu. Savimateriaali, valmistustapa ja polttomenetelmä ovat pitkän kehitystyön tulosta, joiden ansiosta kivi imee öjyn nopeasti, mutta haihduttaa tuoksua hitaasti ja puhtaasti. Tuoksukivi on hyvä vaihtoehto, jos et halua sähköllä käyvää ja vedellä täytettävää diffuuseria tai sellaista tuoksulyhtyä, johon täyttyy laittaa kynttilä alle.
Tuoksukivi on ainutlaatuinen ja ekologinen tapa haihduttaa öljyjä. Kiveä on myös helppo liikutella huoneesta toiseen tai sen voi turvallisesti jättää ilman valvontaa esim. kylpyhuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Kivi soveltuu myös autossa pidettäväksi, jossa se raikastaa ilmaa luonnollisesti.

Tuoksukivi – mikä, miten ja miksi?

Tuoksukivi on eteeristen öljyjen diffuuseri eli haihduttaja. Eteeriset öljyt ovat luonnon omia voima-aineita: tuoksuillaan ne rentouttavat, rauhoittavat, piristävät tai puhdistavat. Osa öljyistä on itsessään antibakteerisia (kuten teepuu) ja ne puhdistavat huoneilmaa ja iholla ne parantavat sieniä, haavoja, känsiä, aknea tai huuliherpestä. Tuoksukiven tarkoitus on levittää eteeristen öljyjen tuoksuja huoneilmaan tasaisesti ja lempeästi. Tuoksukivelle tiputetaan 3-5 tippaa haluttua eteeristä öljyä ja tuoksukivi hoitaa loput: se haihduttaa öljyä hitaasti ja turvallisesti.

Tuoksukivi on valmistettu suomalaisesta savesta Suomessa käsityönä. Pieni kereamiikkapajamme tekee jokaisen kiven huolella, monimutkaisen ja vaiherikkaan prosessin kautta. Kiven sininen sivellinraita on käsin maalattu ja lasite on käsin sekoitettu Suomessa. Kivessä ei ole mitään ylimääräisiä ainesosia ja sen valmistustekniikka on pitkän kehitystyön tulos ja siksi kivi toimii kuten pitääkin: SEES Tuoksukivi imee nopeasti öljyn ja haihduttaa hitaasti.
Miten tuoksukiveä käytetään?

Tuoksukiven käyttäminen on helppoa ja turvallista, eikä tuoksukivi vaadi vahtimista, kuten kynttilä- tai sähkökäyttöiset diffuuserit. Tiputa kiven vaaleaan osaan (ei sinisen lasitekuvion päälle) 3-5 tippaa aitoa ja puhdasta eteeristä öljyä. Voit pitää kiveä työpöydällä, makuuhuoneessa, olohuoneessa tai vaikkapa autossa. Lisää muutama tippa öljyä uudelleen 3-4 tunnin kuluttua tai tarvittaessa. Tuoksukiven voi ottaa helposti mukaan matkalle, jos pitkän lentomatkan tai jet lagin vuoksi uni ei meinaa tulla: muutama tippa laventelin eteeristä öljyä kivelle ja kivi yöpöydälle. Laventeli auttaa rauhoittumaan ja kivi on turvallinen haihduttaja lähellä nukkujaa.

Tuoksukivi sopii erinomaisesti myös kylpyhuoneeseen tai vierasvessaan. Muutama tippa eteeristä öljyä ennen vieraiden tuloa raikastaa vessan ja puhdistaa huoneilmaa. Eteeristen öljyjen tuoksukivi levittää tuoksua ympäriinsä vienosti ja heikommin kuin sähkökäyttöiset diffuuserit, mutta kivi on juuri sopiva yhdessä tilassa tai yhdessä huoneessa käytettäväksi.

Tuoksukiveä käyetään myös useissa hierontapaikoissa tai kauneushoitoloissa, kun halutaan palvella asiakkaita yksilöllisesti: tuoksukiven voi nostaa huoneesta asiakkaiden välissä esim kaappiin, jolloin seuraava asiakas voi valita tuoksuttoman hoitokerran.

Shopping Cart