Bambuhammasharja musta (soft)

5,00 

Varasto loppu

Osasto:

Vähennä muovin kulutusta kylpyhuoneessasi vaihtamalla bambusta tehtyyn hammasharjaan. Humble Brush hammasharja on kestävä valinta muovisten hammasharjojen tilalle! Humble Brush hammasharjojen harjakset ovat testatusti BPA (bisphenoli-A) vapaita. Harjasten materiaali on nylon-6.

Humble Brush hammasharjan varsi on 100 % biohajoavaa bambua. Bambu on luonnostaan luistamatonta materiaalia, joten se sopii mainiosti hammasharjan varteen. Bambu on ekologinen vaihtoehto, sillä bambu on maapallon nopeimmin kasvava materiaali. Se on luonnostaan antibakteerista, eikä sen viljelyssä tarvita lannoitteita tai torjunta-aineita.

Hammasharja on pakattu biohajoavaan kasvipohjaiseen kääreeseen, jonka voi lajitella biojätteeseen. Harjan pahvipakkaus on valmistettu 100% kierrätysmateriaalista ja sen voi lajitella pahvin keräykseen.

Humble brushin varren voi laittaa kompostiin ja harjakset voi nyppiä pois ja lajitella energia- tai sekajätteeseen.

Jokaisesta myydystä harjasta Humble Brush lahjoittaa yhden harjan kehitysapuun Humble Smile Foundationin kautta

Hammasharjan harjat ovat pehmeitä (soft). Humble Brushin harjausote on ergonominen ja muotoilu yksinkertaisen tyylikäs. Bambuhammasharjan käyttöikä on yhtä pitkä kuin muovihammasharjojen.

Shopping Cart