,

Juomapullo Matta Musta 500 ml

30,00 

Saatavuus: Varasto loppu

Pullo pitää juomat täydellisesti kylminä 24 tuntia ja lämpimänä 12 tuntia. Valmistettu ensiluokaisesta ruostumattomasta 18/8 elintarviketeräksestä. Täydellinen tien päällä, on pullossa sitten teetä, kahvia, limonadia tai jääkylmää vettä.
Pulverimaalattu pinta, jonka ansiosta pullo pysyy hyvin kädessä ja kestää käyttöä.
Suositellaan käsinpesua, jotta maalipinta pysyy naarmuttamattomana.

Ostovaikutus: Kestopullolla vähennät huimasti muovijätteen määrää, sillä kantamalla omaa juomapulloa mukana, et joudu ostamaan janon iskiessä kaupasta juotavaa muovisessa pullossa. Kestopullo on 900 kertaa parempi ympäristölle kuin kertakäyttöinen muovipullo. Miksi näin? Koska hanavesi on 900 kertaa ympäristöystävällisempää kuin pullotettu vesi. Kun otat hanasta pulloon litran hanavettä päästöjä syntyy kokonaisuudessaan vain 0.0002 kg CO2 verran. Tämä laskelma ottaa huomioon kaiken veden pumppaamisesta veden kuljetukseen putkijärjestelmään asti. Kun taas, jos ostat litran vesipullon kaupasta, sen pullon päästöt on 0.18 kg CO2 – se on 900 kertaa enemmän mitä hanavedellä.
Ruostumattomassa teräspullossa juomat eivät ole kosketuksissa muovin kanssa, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia BPA:sta, kemiallisista tai hormonitoimintaa häiritsevistä aineista. Jokainen tuote on laboratoriosertifioitu vastaamaan tai ylittämään LFGB:n vaatimukset (elintarvikkeiden kanssa kosketukseen joutuvien materiaalien testaus). AYAIDAn tuotteet ovat terveellisiä sinulle ja maapallolle. Aya & Ida juomapullot on valmistettu kestämään eliniän.

Tilavuus: 500 ml
Suuaukko: 3,6 cm
Halkaisija: 6,7 cm
Korkeus: 23,5 cm
Paino: 290 g

Materiaali: Pullo: ruostumaton teräs, korkki: ruostumaton teräs, silikooni & muovi

Kierrätys: Pullo & korkki metallinkierrätykseen

Valmistaja & alkuperämaa: Suunnittelu Tanska, Valmistus Kiina.

AYA&IDA on tanskalainen perheyritys, jonka nimi muodostuu perheen tyttärien nimien yhdistelmästä ajatuksena miettiä kulutustottumuksiamme lastemme ja tulevaisuuden sukupolvien näkökulmasta.
AYA&IDA yhdistää designia, toiminnallisuutta ja eleganssia tuotteisiin, joiden tarkoituksena on vähentää kertakäyttökulttuuria ja samalla auttaa niitä ihmisiä, joilla ei ole samoja elämisen mahdollisuuksia kuin meillä eurooppalaisilla;
UNICEFIN arvion mukaan maailmassa kuolee päivittäin 1000 lasta juomakelpoisen veden puutteeseen. AYA&IDA säätiö lahjoittaa UNICEFIN kautta jokaista myytyä pulloa kohden 100 litraa puhdasta vettä sitä tarvitseville.

AYA&IDAn ruostumattomasta teräksestä valmistettuja tuotteita valmistavat Kiinassa Zhejiangin maakunnassa sertifioidut kumppanit, jotka ovat ottaneet käyttöön ja ylläpitäneet laatujärjestelmän sertifiointeja sekä ovat BSCI:n jäseniä, joka varmistaa sen, että työympäristö, valmistus ja turvallisuus on taattua. Aya&Ida käy usein yhteiskumppaniensa luona ja käyvät jatkuvaa vuoropuhelua alan korkeiden laatu-, turvallisuus-, reilun työn, eettisten liiketoimintakäytäntöjen ja ympäristövastuun vaatimusten noudattamisesta.

Shopping Cart