Julkaistu

OOhh

“OOhh…okay, aha, really, is that possible?”

OOhh-mallisto on yhdistelmä Skandinaavista designia ja Reilun kaupan hanketta Sri Lankassa. OOhh-tuotteet on suunniteltu yllättämään ja inspiroimaan. Suunnittelun ja kierrätettyjen materiaalien on tarkoitus tuoda esiin 'OOhh', 'Aha' -reaktio, joka rikastaa elämäämme ja tuo iloa sielullemme ja kotiimme.

Tuotteet on valmistettu vain kierrätetystä materiaalista. Tuotteissa käytetään eko-huopakangasta, joka on valmistettu kierrätetyistä muovipusseista ja muovipulloista, sekä mahonki- ja kanelipuusta valmitettujen tuotteiden ylijäämä materiaaleista.

Tällä hetkellä Sri Lankassa työskentelee 200 naista kotona valmistamassa OOhh-tuotteita. Näiden tuotteiden avulla voimme auttaa entistä enemmän naisia ​​saamaan mahdollisuuden parempaan elämään tulevaisuudessa. Naisille maksetaan sama palkka viikossa riippumatta tehtyjen tuotteiden lukumäärästä. Näin kunnioitetaan heidän rooliansa äitinä ja kotiäitinä. Kun näin toimitaan he voivat hoitaa myös kotiäidille tulevia yllättäviä ja odottamattomia tehtäviä työviikon aikana.