Julkaistu

Eco-huopakori

“OOhh…okay, aha, really, is that possible?”

OOhh-mallisto on yhdistelmä Skandinaavista designia ja Reilun kaupan hanketta Sri Lankassa. OOhh-tuotteet on suunniteltu yllättämään ja inspiroimaan. Suunnittelun ja kierrätettyjen materiaalien on tarkoitus tuoda esiin 'OOhh', 'Aha' -reaktio, joka rikastaa elämäämme ja tuo iloa sielullemme ja kotiimme.

Tuotteet on valmistettu vain kierrätetystä materiaalista. Tuotteissa käytetään eko-huopakangasta, joka on valmistettu kierrätetyistä muovipusseista ja muovipulloista, sekä mahonki- ja kanelipuusta valmitettujen tuotteiden ylijäämä materiaaleista.

Tällä hetkellä Sri Lankassa työskentelee 200 naista kotona valmistamassa OOhh-tuotteita. Näiden tuotteiden avulla voimme auttaa entistä enemmän naisia ​​saamaan mahdollisuuden parempaan elämään tulevaisuudessa. Naisille maksetaan sama palkka viikossa riippumatta tehtyjen tuotteiden lukumäärästä. Näin kunnioitetaan heidän rooliansa äitinä ja kotiäitinä. Kun näin toimitaan he voivat hoitaa myös kotiäidille tulevia yllättäviä ja odottamattomia tehtäviä työviikon aikana.

Kätevä kori sisä- ja ulkokäyttöön. Puhdaslinjainen ulkoasu, mutta silti erilainen

Monikäyttöinen kori on valmistettu kestävästä Eco-huovasta (kierrätysmuovista), sekä Kurundu-puusta.
Sisätiloissa siinä voi säilyttää lehdet, lelut…
Ulkokäytössä voi käyttää esimerkiksi kukkaruukkujen suojana tai säilytyskorina.

Kierrätä

Koria voit käyttää kierrätyskorina jonne voit laittaa lehdet, pullot, purkit…
Kätevien kahvojen ansiosta korin sisältö on helppo kantaa kierrätyspisteelle.

Design by Susanne Lübech