Paperipussi Tummanharmaa – useita kokoja

9,00 95,00 

Osasto:

Käytä paperipussia leipäkorina, toimistopöydällä, ruokakomerossa, kylpyhuoneessa, vaasina, säilytyskorina tai lajittelupussina. Pussissa voi säilyttää yrttejä, kasveja, hedelmiä, vihanneksia, koruja, meikkejä, askartelutarvikkeita, leluja ja pyykkejä. Paperipussit ovat täydellisiä säilytysratkaisuja kodin eri huoneisiin. Ole luova niiden käytössä!

Valmistettu 100% paperikuidusta. Voidaan pestä käsin tai hellävaraisesti pesukoneessa.

Koko: 19×19 cm – max. korkeus noin 45 cm (kahdella 5 cm kääreellä korkeus noin 35 cm)
Materiaali: 100% paperikuitu
100% orgaaninen

UASHMAMA PAPERIPUSSIT

F.A.Q.

Onko paperi vedenkestävää?
Uashmaman kehittelemä paperi-materiaali on vedenkestävää. Pieni vesisade ei riitä kastelemaan pusseja märäksi. Paperipusseja voi kuitenkin liottaa ja pestä puhtaaksi vedessä.

Onko paperi kestävää?
Uashmaman valmistama paperi on hyvin kestävää, se on kuin vahvaa orgaanista kangasta. Valmistusprosessin aikana paperikuidut sidotaan tiukasti yhteen, jonka ansiosta paperi käyttäytyy enemmän kankaan kuin paperin tavoin.

Miten paperipussit pestään?
Pussit voi pestä lämpimässä vedessä miedolla saippualla tai pesuaineella. Pussit kannattaa muotoilla uudelleen ennen kuivumista.

Miten paperipusseista saa tahrat helposti putsattua?
Pienten yksittäisten tahrojen tai jälkien poistoon kannattaa kokeilla pyyhekumilla pyyhkimistä. Isompien tahrojen puhdistukseen voi käyttää kostutettua liinaa tai pussit voi pestä käsin kädenlämpöisessä vedessä vähän saippuaa käyttäen tai hellävaraisella ohjelmalla pesukoneessa.

Pehmeneekö paperi käytössä?
Kyllä, Uashmama paperi-materiaali käyttäytyy kuten nahka eli pehmenee ja muotoutuu käytössä. Paperin ominaisuudet tulevat näkyvämmiksi ajan ja kulumisen myötä.

Mihin paperipusseja voi käyttää?
Käytä paperipusseja osana ruokapöydän kattausta, toimistopöydällä, ruokakomerossa, kylpyhuoneessa, vaasina, säilytyskoreina tai lajittelupusseina. Pusseissa voi säilyttää yrttejä, kasveja, hedelmiä, vihanneksia, koruja, meikkejä, askartelutarvikkeita, leluja ja pyykkejä. Paperipussit ovat täydellisiä säilytysratkaisuja kodin eri huoneisiin. Ole luova niiden käytössä!

Missä Uashmama tuotteet valmistetaan?
Ylpeästi Italiassa valmistettu. Uashmaman tuotteet on alusta loppuun asti suunniteltu ja valmistettu Toscanassa, Italiassa.

Shopping Cart