Ruokopilli

3,00 

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Sutu ruokopillit ovat todellinen luonnon lähituote. Ne valmistetaan Saarenmaalla. Pillit ovat luonnollinen, orgaaninen ja uudelleen käytettävä vaihtoehto muovipilleille. Ruokopillit sopivat niin kylmiin kuin kuumiin juomiin, ovat uudelleenkäytettäviä ja astianpesukoneenkestäviä. Kun pilli on elikaarensa päässä, sen voi kompostoida tai kierrättää biojätteeseen.

Pillit on kerätty käsin Saaremaan puhtaasta luonnosta ja lämpökäsitelty täysin hygieenisiksi ennen pakkaamista. Pilleillä on EU:n elintarvikekontaktimaateriaalien hyväksyntä.

Ostovaikutus: Vaihtamalla kestopilleihin et enää joudu käyttämään muovisia tai pahvisia kertakäyttöpillejä ja vältyt näin turhalta roskalta ja teet hyvää ympäristölle.
Materiaali, jota pilleissä käytetään on ruoko. Ruoko on kasvi, joka kasvaa laajasti merten, järvien ja jokien rannikolla. Vanhoina aikoina se oli hyvä materiaali talojen kattojen rakentamiseen ja se piti lämpöä. Nykyään ruokoa ei enää tarvita tähän tarkoitukseen, joten tänäpäivänä, jotta rantaviiva pysyy puhtaana ja paikallinen ekosysteemi toimisi, ruokokasveja on harvennettava joka vuosi. Näitä leikattuja ruokokasveja hyödynnetään sitten näiden ruokopillien valmistukseen. Ruokopillit kestävät käytöstä ja kulutuksesta riippuen jopa vuoden.

Koko: pituus 20 cm. Koska pillit ovat kaikki uniikkeja luonnonkappaleita, niiden halkaisijat saattavat vaihdella 6-9 mm välillä.

Materiaali: Ruoko, puhdistusharja nylonia ja teräslankaa

Kierrätys: Kun pillit on elikaarensa päässä, ne voi kompostoida tai kierrättää biojätteeseen.

Valmistaja & alkuperämaa: Viro, Saarenmaa. Valmistaja Sutu

Sutu on kahden Virolais perheen perustama yritys. Idea ruokopilleistä lähti halusta luoda terveempi ympäristö ja maapallo tuleville sukupolville. Sutun perustajille on tärkeää opettaa lapsille nuoresta iästä lähtien luonnon arvostusta ja aloittaa aikaisin ekologinen ja kestävä elämä. Ruokopillit valmistetaan Unescon kohteessa Saarenmaan rannikolla kasvavista korkealaatuisista ruokokasveista.

Shopping Cart