Sulapac säilytys- ja matkarasia

16,00 

Puuhakkeesta valmistettu kaunis ja minimalistinen säilytysrasia on kotimainen upea ekologinen innovaatio muovirasioiden tilalle. Sulapac-rasia soveltuu esimerkiksi Luonkos öljypuhdistuskakkujen tai palasaippuoiden säilyttämiseen ja kuljettamiseen. Tämä säilytysrasia on tilavuudeltaan 200ml ja valmistettu biohajoavasta Universal-materiaalista, ilman muovia. Purkin sisään mahtuu täydellisesti esimerkiksi öljypuhdistuskakku tai palashampoo ja tarvittaessa puhdistusliina. Purkki on erittäin kestävä voit käyttää sitä aina uudestaan.

Koko: 10cm x 10cm x 4,5cm

Materiaali: Puuhake ja biohajoava luonnonperäinen sidosaine

Puhdistus ja käyttö: Rasia kestää käsinpesun miedolla pesuaineella tai saippualla. Se on pääosin tarkoitettu vedettömien tuotteiden säilytykseen eli emme suosittele sitä kostean saippuan tai puhdistuspyyhkeen pitkäaikaiseen säilytykseen.

Valmistusmaa: Suomi

Valmistaja: Sulapac Oy

Suomalaisnaisten Suvi Haimin ja Laura Kyllösen kehittämä Sulapac® -innovaatio on yhdistelmä puuta ja biohajoavaa sidosainetta, sekä pohjoismaista designia. Sulapac® -innovaation perustana on Suvin ja Lauran vuosien tutkimus lääketieteellisten sovellusten ja biomateriaalien parissa. Tutkimusmaailmassa naiset myös oivalsivat, että yrittäjänä olisi mahdollisuus vaikuttaa ympäristön tulevaisuuteen. Kun Suvin ja Lauran biomateriaalitutkimus yhdistettiin Petro Lahtisen ja Antti Pärssisen puukomposiittiosaamiseen, syntyi Sulapac® -materiaali-innovaatio. Periaatteiltaan Sulapac® -innovaatio on helppotajuinen – korvataan perinteinen saastuttava muovi materiaalilla, joka ei saastuta luontoa.Puuhakkeen ja biohajoavan luonnonperäisen sidosaineen yhdistelmästä valmistetuille Sulapac® – tuotteille on kehitetty muovinkaltaiset ominaisuudet. Tuotteet kestävät vettä ja rasvaa, eivätkä ne läpäise happea. Sulapac®-tuotteissa yhdistyy ekologisuus, ylellisyys ja rajaton muotoiltavuus.

 

Shopping Cart