, ,

No. 1 Bergamotti & sitruuna – Soijavahakynttilä

21,00 

Saatavuus: Varastossa

Osastot: , ,

Soijavahakynttilä Bergamotti & sitruuna

Soijavahakynttilä on SEESin joulumarkkinoille tuoma uutuus, bergamotilta ja sitruunalta tuoksuva kotimainen tunnelmanluoja. Kynttilä on valmistettu puhtaasta ja ekologisesta soijavahasta, joka vapauttaa perinteistä steariinia huomattavasti vähemmän myrkkyjä huoneilmaan. Kynttilässä ei ole käytetty mitään keinotekoisia tuoksuaineita, ainoastaan 100% aitoja bergamotin ja sitruunan eteerisiä öljyjä. Tuoksu on mieto ja hienostuneen sitruksinen.
Soijavahakynttilät valmistetaan käsityönä Suomessa. Jokainen kynttilä on hieman erilainen, sydänlanka voi olla hieman kallellaan tai kynttilän pinnassa voi näkyä rosoa. Käsinvaletuissa kynttilöissä näkyy käsin tekemisen jälki. Meille SEES Companyssa on erityisen tärkeää, että jokainen myymämme tuote on eettisesti Suomessa valmistettu, eikä se sisällä mitään turhia kemikaaleja tai ainesosia.

KÄYTTÖOHJE SOIJAVAHAKYNTTILÄ:

Anna kynttilän palaa ensimmäisellä kerralla niin pitkään, kunnes sula kynttilävaha yltää lasipurkin reunoihin asti. Soijavahaan ei muodostu tällöin tunnelimaista koloa, vaan kynttilä palaa tasaisesti ja pitkään. Älä polta kynttilää yli 3 tuntia kerrallaan. Ennen seuraavaa polttokertaa leikkaa sydänlankaa noin sentin mittaiseksi. Vältä liikuttamasta kynttilää palamisen aikana ja huomaa, että lasipurkin yläreuna voi olla todella kuuma. Älä polta kynttilöitä alle 15 cm päässä toisita kynttillöistä. Älä koskaan jätä palavaa kynttilää vartioimatta. Kynttilän palettua loppuun, poista sydänlankapidike pohjasta ja pese halutetessasi lasipurkki kuumalla vedellä, jossa on muutama tippa tiskiainetta. Voit käyttää purkkia uudelleen tavaroiden säilytykseen tai kierrättää purkin lasinkeräysjätteen mukana.

SEES – sovussa arjen kanssa.

Shopping Cart