No 4. Sitruunaöljy – Eteerinen öljy

14,00 

Saatavuus: Varastossa

Osasto:

Sees eteerinen öljy No. 3 Sitruuna virkistää mielen ja stimuloi aisteja. Sitruunaöljy on antiseptinen kodin raikastaja, jolla voi puhdistaa huoneilmaa, sekä desinfioida puu- ja metallipintoja. SEES Tuoksukiven, eli diffuuserin, kautta sitruunan raikas tuoksu kirkastaa ajatuksia ja auttaa keskittymään. Sitruunan eteerinen öljy on täynnä vitamiineja ja antioksidantteja, ja sen tiedetään ylläpitävän verenkiertoa ja immuunijärjestelmää. Monikäyttöinen sitruunan eteerinen öljy sopii myös aromaterapiaan, pohjaöljyyn laimennettuna iholle sekä torjumaan tukkoista ja flunssaista oloa.

10 ml

Sees eteerinen öljy No 4 sitruunaöljy on puhdas ja aito sitruunan eteerinen öljy. Sitruunan eteerisessä öljyssä on raikas ja kepeä sitruksinen tuoksu, joka raikastaa ajatuksia ja virkistää mieltä. Sitruunan eteerinen öljy sopii kaamoksen keskelle piristämään arkea, sekä antiseptisten ominaisuuksien vuoksi myös ihonhoitoon. Sitruunaöljy tuotetaan kylmäpuristustekniikalla hedelmän kuoresta.

Sanotaan, että sitruunan eteerisellä öljyllä on seuraavat ominaisuudet:

– Virkistävä
– Verenkiertoa parantava ja stimuloiva
– Parantaa työtehoa
– Auttaa ruoansulatuksessa
– Puhdistaa
– Piristää mielialaa

SEES Eteerinen öljy No. 4 Sitruunaöljy: käyttötapoja

Huonetuoksuna virkistämään ja rentouttamaan mieltä. Lisää noin 5 tippaa sitruunan eteeristä öljyä aroma diffuuseriin, höyrystimeen tai sellaiseen ilmankostuttimeen, joka sallii eteeristen öljyjen käytön. Diffuuseri kosteuttaa huoneilmaa ja levittää samalla eteerisen öljyn arvokkaita aromeita huoneeseen. Tuoksulyhtyyn lisätty eteerinen öljy voimistaa sen vaikutuksia huoneilmassa kynttilän avulla.

Saunan ja kylpyhetken rentouttaja. Voit lisätä muutaman tipan sitruunan eteeristä öljyä suoraan löylykauhalliseen vettä ja heittää suoraan kiukaalle. Kylpyveteen sopiva määrä eteeristä öljyä on 2-3 tippaa. Huomaa kuitenkin, että öljy ei sekoitu kylpyveteen, joten herkkäihoiselle sen kosketus voi olla allergisoiva. Voit sekoittaa eteerisen öljyn mihin tahansa perusöljyyn ennen kylpyveteen laittamista, jolloin se laimenee. Valitse saunaan tai kylpyveteen sellainen eteerinen öljy, minkälaista tunnelmaa itsellesi haet: rentouttavaa, virkistävää tai vaikkapa voimistavaa.

Eteerinen sitruunaöljy ihonhoidossa. Sitruunan eteerisen öljyn antiseptiset ominaisuudet auttavat hoitamaan ja puhdistamaan ihoa. Sitruunaöljy vähentää myös ihon liiallista öljyntuotantoa. Lisää tippa öljyä kasvojen puhdistusaineeseen kuolleiden ihosolujen poistamiseksi. Älä koskaan käytä eteerisiä öljyä suoraan laimentamattomana iholle.

Diy luonnollinen kuorintavoide ja ihoöljy. Eteeriset öljyt ovat puhdas ja luonnollinen tapa tuoksuttaa itse tehtyjä ihonhoitotuotteita. Helppo ja nopea vartalon kuorintavoide syntyy, kun lisäät sokeria, oliiviöljyä ja muutaman tipan eteeristä öljyä. Ihoöljyn pohjaksi sopii neutraali ihoöljy (kuten Sees tuoksuton ihoöljy), jonka voit itse pienissä määrissä ja tunnelmaan sopivalla tavalla tuoksuttaa eteerisellä öljyllä. Hierontaan ja ihon kostetuttamiseen sopiva sekoitussuhde ihoöljyssä on noin 20 tippaa eteeristä öljyä sekoitettuna 50 millilitraan perusöljyä tai jos haluat kerralla tehdä pienemmän määrän, niin voit laittaa yhteen ruokalusikalliseen perusöljyä muutaman tipan sitruunan eteeristä öljyä.

Diy eteerinen vartaloöljy. Lisää neutraaliin ja tuoksuttomaan öljyyn (esim. Sees No. 3 tuoksuton puhdas) sitruunan eteeristä öljyä suheella: kouralliseen/ruokalusikalliseen perusöljyä lisätään 2 tippaa sitruunan eteeristä öljyä.

Tunnelmointiin ja keskittymiseen. Sitruunan eteerinen öljy piristää ja kohentaa mielialaa. Lisää SEES Tuoksukivelle 4-6 tippaa öljyä ja anna huoneilman puhdistua samalla kun eteeriset aromit parantavat fiilistä ja edistävät rentoutumista. Koulutöiden, opiskelun tai työnteon lomassa voit nostaa diffuuserin työpöydälle ja nauttia sitruunan stimuloivasta vaikutuksesta verenkiertoon ja sitä kautta saada keskityttyä paremmin.
Kemikalittomaan kodin siivoukseen

Yleispuhdistusaine: Lisää suihkepulloon 1 dl vettä, 1 dl väkiviinaetikkaa ja noin 20 tippaa sitruunan eteeristä öljyä. Suihkuta suoraan puhdistettavalle pinnalle ja pyyhi kevyesti puhtaalla rätillä. Ravista ennen jokaista käyttökertaa, sillä eteerinen öljy ei sekoitu veteen. Sitruunan eteerinen öljy jättää ihanan raikkaan tuoksun, väkiviinaetikan tuoksu puolestaan haihtuu kuivuessaan.

Imuriin: kaada 3-5 tippaa eteeristä öljyä vanulappuun ja imuroi vanulappu. Sitruunan eteerinen öljy leviää koko kotiin imuroitaessa.

Puhdistusaine keittiöön. Vesikulho, jossa on useita tippoja sitruunan eteeristä öljyä on helppo tapa puhdistaa tiskirätit. Voit kokeilla myös puisten leikkulautojen desinfioimista sitruunan eteerisellä öljyllä: toimi samoin kuin tiskirättien kanssa, mutta varmista, että leikkuulauta kestää hetken liottamista.

Tehokas liimajäljen poistaja. Eteerinen sitruunaöljy poistaa tehokkaasti kovista liimatarroista jääneet jäljet. Kostuta pumpuliin muutama tippa eteeristä öljyä ja hinkkaa liimajäljet pois. Sitruunan eteerinen öljy poistaa lian ja rasvan myös työkaluista ja astioista. Käytä kuitenkin varoen eteerisiä öljyä, ne ovat erittäin voimakkaita suoraan iholla.

Lisätietoa eteerisistä öljyistä.

Varoitus: Useiden sitrushedelmien tapaan sitruuna aiheuttaa valoherkkyyttä iholla ja siksi sen käyttöä on vältettävä suorassa auringonvalossa. Myrkyllistä nieltynä. Sitruunan eteerinen öljy on vahva luonnontuote, jonka käyttö kannattaa aloittaa varovasti ja pienillä määrillä. Ei silmien alueelle, rikkinäiselle iholle tai limakalvoille. Ei lasten ulottuville. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Ainesosat

100 % sitruunan eteerinen öljy.

SISÄLTÄÄ: Citrus limonium (sitruuna, eteerinen öljy).

Sees Companyn kaikki tuotteet on valmistettu parhaista mahdollisista raaka-aineista ja suomalaista työtä kunnioittaen. Kaikki tuotteemme ovat kemikaalittomia. Tuotannon kaikissa vaiheissa eettisyys, ekologisuus ja laatu ovat määrittäviä tekijöitä. Sees – sovussa arjen kanssa.

Shopping Cart