Famo Sydänkäpy Hoitoainepala

16,00 

Saatavuus: Varastossa

Sydänkäpy hoitoainepala silottaa, antaa pehmeyttä ja tekee hiuksista ihanan kiiltävät. Sydänkäpy on vegaaninen, biohajoava ja soveltuu Curly girleillekin. Hoitoainepala tuoksuu vienosti rosmariinilta. Sydänkäpy sisältää uutosta sarviapilan siemenistä, joka sisältää korkeita pitoisuuksia Omega-3 ja Omega-6 rasvahappoja. Sydänkäpy hoitoainepala on erittäin hyvä valinta kuivalle, vaurioituneelle hiukselle. Sydänkäpyä voi levittää myös päänahkaan! Sydänkävyn Amarantti öljy voi hoitaa psoriasta, ekseemaa ja kutinaa päänahassa.

Sydänkäpy hoitoainepalaa voi käyttää monella tapaa. Mikäli hiuksesi ovat hennot tai herkästi rasvoittuvat, voit levittää palaa ennen shampoopesua hiustesi pituuksiin. Tämän jälkeen peset hiuksesi normaalisti shampoolla lisäämättä enää hoitoainetta. Voit myös pestä ensin hiuksesi Famon shampoopalalla, levittää huuhtelun jälkeen Sydänkäpyä hiuksiisi ja huuhtelun jälkeen vielä kevyesti pestä shampoolla hiuksesi. Näin vältät raskasta tuntua hiuksissasi, mikäli hiuksesi ovat hennot. Jos hiuksesi ovat ns. normaalit tai kuivat, voit ensin pestä hiuksesi shampoolla ja sen jälkeen ”kammata” hiusten pituudet hoitoainepalalla. Anna vaikuttaa hetki ja huuhtele. Sydänkäpyä voit käyttää myös tehohoitona. Tällöin levitä palaa pyyhekuivaan hiukseen, anna vaikuttaa ja huuhtele. Pyyhekuiva hius imaisee hoitoa itseensä enemmän kuin märkä hius. Hoitoainepala on hyvin riittoisa. Pieni määrä riittää. Varo levittämästä sitä liikaa.

Ainesosat: Brassicyl Isoleucinate Esylate (and) Brassica Alcohol, Theobroma Cocao seed butter, Cetyl Alcohol, Linum Usitatissimum seed oil, Myrica Cerifera fruit wax, Orbignya Oleifera seed oil, Coco-Glucoside, Isoamyl Cocoate, Isoamyl Laurate, Amaranthus Caudatus seed extract, Rosmarinus officinalis leaf extract, Trigonellafoenum-graecum seed extract, Perilla Ocymoidesseed oil.

Ostovaikutus: Palahoitoaine on muoviton vaihtoehto nestemäiselle muovipurkissa olevalle hoitoaineelle. Käyttämällä palatuotteita vähennät helposti kylpyhuoneessasi muovijätteen määrää. Palahoitoaine on valmistettu puhtaista raaka-aineista ja on hellävarainen hiuksillesi, ihollesi ja ympäristölle.

Valmistusmaa: Suomi

Valmistaja: Famo

Famo on pieni suomalainen yhden naisen yritys Tuusulassa. Famo valmistaa hiuksia tahmaamattomia, vegaanisia ja biohajoavia shampoopohjaisia shampoopaloja sekä biohajoavaa hoitoainepalaa. Muutama vuosi sitten Famo oli ensimmäinen suomalainen yritys joka valmisti shampoopohjaisia shampoopaloja sekä hoitoainepaloja. Palat ovat vegaanisia, biohajoavia sekä soveltuvat Curly girl -metodiin. Suurin osa paloista on tuoksuttomia. Osa pöllöistä tuoksuu yrteiltä. Kaikki Famo tuotteet valmistetaan käsin ja niiden suunnittelussa on otettu huomioon asiakkaiden toiveet ja palautteet.

Famon keulakuvana hymyilevät pöllöt. Miksikö juuri pöllö? Pöllö kuvastaa viisautta ja luonnonkosmetiikka on viisas valinta.

Famon kohderyhmänä ovat etenkin tuoksuherkät. Maailma on niin täynnä tuoksuja, ettei ole ihme jos pikkupöllön nokka menee tukkoon. Eteerisillä öljyillä maustettuja tuotteitakin kuitenkin löytyy tuoksuista pitäville.

Famo pyrkii kehittämään ihania tuotteita hiuksille luontoa kunnioittaen. Palat ovat pakattuina pahvisiin pakkauksiin. Ei enää muovijätettä tai purkin pohjalle jäänyttä shampoota. Famot on helppo käyttää loppuun saakka.

 

Shopping Cart