Famo Pullea Massu – Syväpuhdistava palashampoo

16,00 

Saatavuus: Varastossa

Puhdas päänahka tarjoaa hyvän kasvualustan terveelle hiusten kasvulle. Famo Pullea Massu palashampoo sisältää runsaasti mustaa savea, joka parantaa ja vahvistaa hiuksia. Palashampoo puhdistaa päänahan tehokkaasti mutta hellästi. Arganöljy hoitaa sekä kosteuttaa.

Tuoksuton, vegaaninen sekä biohajoava.

Ainesosat: Sodium Cocoyl isethionate, Argania spinosa kernel oil, colored cosmetic clay black

Näin käytät Shampoopalaa

Kastele hiukset hyvin. Hiero shampoopalaa päänahkaasi hellästi. Latvoja ei sinun sen ihmeemmin tarvitse saippuoida, ne peseytyvät kyllä huuhdeltaessa. Kevyin liikkein käy sormenpäillä päänahka lävitse jolloin shampoo alkaa hienosti vaahdota. Huuhtele huolellisesti. Tarvittaessa voit toistaa käsittelyn.

Säilytä shampoopalaa pesukertojen välillä niin, että pala pääsee kuivumaan. Shampoopala on hoitava, etkä välttämättä tarvitse hoitoainetta lainkaan.

Ostovaikutus: Palashampoo on muoviton vaihtoehto nestemäiselle muovipurkissa olevalle shampoolle. Käyttämällä palatuotteita vähennät helposti kylpyhuoneessasi muovijätteen määrää. Yksi palashampoo vastaa noin 2-3 pulloa nestemäistä shampoota. Palashampoo on valmistettu puhtaista raaka-aineista ja on hellävarainen hiuksillesi, ihollesi ja ympäristölle.

Pakkausmateriaali: Kartonki. Kartonki lajitellaan kartonginkierrätykseen

Valmistusmaa: Suomi

Valmistaja: Famo

Famo on pieni suomalainen yhden naisen yritys Tuusulassa. Kaikki Famo tuotteet valmistetaan käsin ja niiden suunnittelussa on otettu huomioon asiakkaiden toiveet ja palautteet.

Famon keulakuvana hymyilevät pöllöt. Miksikö juuri pöllö? Pöllö kuvastaa viisautta ja luonnonkosmetiikka on viisas valinta. Famon kohderyhmänä ovat etenkin tuoksuherkät. Maailma on niin täynnä tuoksuja, ettei ole ihme jos pikkupöllön nokka menee tukkoon. Eteerisillä öljyillä maustettuja tuotteitakin kuitenkin löytyy tuoksuista pitäville.

Famo pyrkii kehittämään ihania tuotteita hiuksille luontoa kunnioittaen. Palat ovat pakattuina pahvisiin pakkauksiin. Ei enää muovijätettä tai purkin pohjalle jäänyttä shampoota. Famot on helppo käyttää loppuun saakka.

Shopping Cart