Saippua-annostelija Musta

17,00 

Varastossa

Kuvaus

BAÑO nestemäinsen saippua-annostelija. Kauniit puhtaat linjat ja pinnan satiini rakenne tekee tästä erityisen kauniin esineen kylppäriin.
Sopii hyvin yhteen muiden BAÑO kylpuhuonetuotteiden kanssa.

Lisätiedot

Koko: Halkaisija ø 8,5, korkeus 18 cm
Väri: Musta

Materiaali: Biohajoavan bambukuitu (joka on erittäin nopeasti kasvava uusiutuva luonnonvara)

  • Ei sisällä BPA:ta, PVC:tä tai ftalaatteja
  • Konepestävä

Bambutuotteet ovat vaihtoehto perinteisille muoveille. Bambutuotteissa on yhdistetty biohajoavan bambukuitu (joka on erittäin nopeasti kasvava uusiutuva luonnonvara) sekä 100% elintarvikelaatuinen melamiinisideaine jolloin on saatu kestäviä ja pitkäikäisiä tuotteita.
Huomaa! Vaikka bambutuotteet ovat kestäviä ja pitkäikäisiä niin tämä ympäristöystävällinen materiaali ei ole särkymätön. Se ei säry kuten keraaminen tai lasinen astia, mutta jos se pudotetaan kovalle lattialle se voi lohkeilla.

Valmistaja ja sertifikaatit

EKOBO

EKOBO on ranskalainen ekologisen elämäntavan tuotemerkki, joka lanseerattiin vuonna 2003.

Kaikki EKOBO-tuotteet täyttävät elintarviketurvallisuusstandardit ympäri maailmaa (FDA, LFGB ja REACH), eikä niissä ei ole BPA:ta, PVC:tä, ftalaatteja, lyijyä, kadmiumia tai elohopeaa.


FSC SERTIFIOITU BAMBU

Bambua on yksi maapallomme nopeimmin uusiutuvista luonnonvaroista.
Se on nopeasti kasvava, luonnollisesti uusiutuva puinen ruoho, joka kasvaa ilman lannoitteita tai rikkakasvien torjunta-aineita.
Se voidaan korjata jatkuvasti kolmen vuoden välein vahingoittamatta kasveja tai ympäröivää ympäristöä.
EKOBO-tuotteissa käytetää bambusta saatavaa sahanpurua, joka on syömäpuikkojen ja bambulattioiden valmistuksessa syntyvä sivutuote.

80% bambusta kasvaa Aasiassa

Ekobun bambutuotteet valmistetaan Kiinassa koska 80% bambusta kasvaa Aasiassa.
Ekobu valitsi tuotteidensa raaka-aineiden lähteeksi tehtaat, jotka ovat erikoistuneet bambulattian ja syömäpuikkojen valmistukseen.
Raa'an bambun leikkaamisen ja muotoilun aikana syntyy suuri määrä sahanpurua, joka muuten heitettäisin pois tai poltetaisiin energiana.
Ekobu huomasi, että tämä orgaaninen bambu "jätemateriaali" voidaan jauhaa hienoksi jauheeksi ja sekoittaa hartsiin kestävien ekologisten esineiden valmistamiseksi.
Ekobun valmistuskumppanit sijaitsevat lähellä syömäpuikkotehtaita Shanghain ympäristössä ja ne ovat erikoistuneet bambukuidun muuntamiseen paikan päällä ekologisiksi tuotteiksi.

Saatat myös pitää...